Logo

Biserka Šubelj, univ. dipl. ek.

Biserka Šubelj , v podjetnišvu od 1998, zaposlena v svojem podjetju METAJA d.o.o. že od leta 2000.

Z računovodsko dejavnostjo se je začela aktivno ukvarjati že v srednji šoli, in sicer z delom preko študentskega servisa v knjigovodstvu in majhnem računovodsekm servisu. Na Ekonomski fakulteti je pridobila mnogo praktičnih izkušenj in znanj, ter si s trudom pridobila naziv univ. diplomiran ekonomist.

Prve podjetniške izkušnje je pridobila že med študijem:

Specializirala se je za področja:

 

predavanje.jpg

Njen poslovni moto: Nauči se in uporabi svoje znanje.

V luči tega slogana so nastale knjige Priročnik za vodenje računovodstva samostojnemu podjetniku, Priročnik Osnove računovodstva, Priročnik Stroškovno računovodstvo, Priročnik Davki - osnove

Svoj moto uresničuje predvsem tako, da novim podjetnikom na seminarjih in praktičnih delavnicah predaja svoje znanje in izkušnje. Izobraževanja , usposabljanja in predavanja, ki jih izvaja, zajemajo področja:

Biserka Šubelj je avtorica številnih prispevkov iz zgoraj omenjenih področji in in avtorica knjige DDV v praksi, ki je izšla pri založbi Gospodarski vestnik, leta 2004. Je tudi članica Zbornice davčnih svetovalcev Slovenije.

Tagged under Osnove računovodstva Stroškovno računovodstvo poslovno svetovanje davek na dodano vrednost Priročnik za vodenje računovodstva sp poslovanje podjetja davčna svetovalka Biserka Šubelj
Metaja d.o.o. © 2017 Vse pravice pridržane. Izvedba - Valeja s.p.