Izobraževanje

Seminarji in izobraževanja

Pri seminarjih, ki jih organizira družba Metaja d.o.o. je poudarek na praktičnosti, preprostosti predavanja in prikaz problematike na številnih primerih iz prakse. Udeleženci seminarjev imajo možnost pošiljanja vprašanj pred samim seminarjem. Na vsakem seminarju pa so dobrodošla vprašanja na temo seminarja. Družba Metaja d.o.o. organizira seminarje tudi za zaključene skupine in tudi na temo naročnika. Več informacije na tel.: 01 51 61 348 ali na Ta e-poštni naslov je zaščiten proti smetenju. Za ogled potrebujete Javascript, da si jo ogledate..

 • Seminarji poslovanja podjetja

  Seminarji na temo poslovanje podjetja so osredotočeni na podjetnike glede iinformacij, ki jih potrebujejo, da lahko lažje in bolj učinkovito vodijo svoje podjetje

  Števec prispevkov:
  10
 • Splošni računovodski seminarji

  Računovodski seminarji so namenjenih osebam, ki se želijo naučiti računovodstva ali poglobiti svoje znanje o računovodstvu in davkih.

  Števec prispevkov:
  20
 • Seminarji vezani na uporabo računalniških programov

  Na trgu obstaja veliko računovodsko poslovnih računalniških programom, ki podjetnikom in računovodji olajšajo delo. V podjetju Metaja d.o.o. imamo na to temo razpisane seminarje iz poslovanja in računovodstva, da boste lažje uporabljali ustrezen računalniški program.

  Števec prispevkov:
  10
 • Video seminarji

   

  V tej kategoriji so video seminarji  imenovana tudi elektronska predavanja oziroma E-predavanja - to pomeni, da lahko seminar spremljate preko DVD-ja.

  Video seminarji so posneti na različne teme iz področja računovodstva in davkov ter poslovanja podjetja.

   

  Števec prispevkov:
  11
 • Posveti

  Posveti so namenjeni podjetnikom (direktorjem) in računovodjem za obrazložitev določenih davčnih vprašanj, ki se pojavljajo pri poslovanju ali delu v podjetju. Z sklenjeno svetovalno pogodbo imajo naročniki prednostno obravnanvo in ugodnjejše cene za svetovanje. Več informacij o svetovalni pogodbi

  Števec prispevkov:
  11
 • Mnenja strank
  Števec prispevkov:
  1

Prijava

Prijavni obrazec

ustvari račun