Računovodsko svetovanje

Računovodsko svetovanje

Potrebujete pomoč ob zaključku poslovnega leta?

Imate vprašanja glede knjiženja v enostavnem (knjiga prihodkov in odhodkov - KPO) ali dvostanem knjigovodstvu (glavna knjiga - GK)?

Se želite sami naučiti vodti poslovne knjige?

Če ste vsaj na eno vprašanje odgovorili DA, potem {flexicontactplus Popup modal=750,550," NAS KONTAKTIRAJTE"} in pomagali vam bomo pridobiti ustrezno znanje ali odgovore na vaša vprašanja.

UGODNOST za začetnike v računovodstvu:

Ob nakupu video seminarja DVD paket začetnik (2 dvd: uvod v računovodstvo + osnove računovodstva) vam v družbi METAJA nudimo 1h brezplačnega skupinskega odgovarjanja na vaša vprašanja in sicer kot ugodnost ob sklenitvi svetovalne pogodbe z našim podjetjem.

Za leto 2013 velja ura brezplačnega skupinskega posveta za stranke, ki kupijo DVD paket začetnik in s katerimi sklenemo mesečno pogodbo o svetovanju, ki znaša v višini 30,50 EUR/mesec.

  • Opomba: Brezplačna ura skupinskega posveta velja le 1x in ne vsak mesec.

Termin in ura brezplačnega skupinskega posveta se predhodno dogovori ob nakupu DVD paket začetnik in ob podpisu mesečne pogodbe o svetovanju.

Zakaj skleniti pogodbo z nami?

Podjetje Metaja d.o.o. se z računovodstvom in davki ukvarja že od 1998 leta, kar pomeni, da samo na trgu že 14 let. V zadnjih letih smo se specializirali za učenje in pomoč osebam, ki si poslovne knjige vodijo sami ali bi si jih radi vodili sami. Nudimo podporo tudi računovodskim servisom in družinskim podjetjem.

V kolektivu imamo davčno svetovalko z licenco pri Zbornici Davčnih svetovalcev Biserko Šubelj, ki je tudi članica v komisiji za potrjevnaje Nacionalne poklicne kvalifikacije za poklic KNJIGOVODJA/RAČUNOVODJA (licenco ji je podelil DRŽAVNI IZPITNI CENTER!).

Kaj vsebuje mesečni pavšal?

-        prednostno obravnavo tudi v času sezone in dopustov

-         dogovorjena (nižja) cena za :  

    • svetovanje pri uporabi poslovnih programov
    • poslovno – računovodskem svetovanju
    • davčnem svetovanju

 -        dostop do plačljivega dela informacij v bazi znanja na naši internetni strani www.metaja.si

-         krajša vprašanja preko elektronske pošte odgovorjamo tudi brezplačno (odločitev kaj je in koliko je brezplačno je na strani družbe Metaja d.o.o.)

Ali je oddaljenost od Ljubljane predstavlja težavo?

Ne! Pri opravljanju našega dela se poslužujemo moderni internetni tehnolgiji, ki je na spletu dostopna brezplačno (skype, teamviewer) in ki nam omogoča lažje delo s strankami, ki so oddaljene ali pa nimajo časa za osebni obisk.

Smo družinsko podjetje in imamo včasih kakšna vprašanja. Za pridobitev odgovorov pa porabimo preveč časa, pa še ne vemo, če so pridobljeni odgovori optimalni za naše podjetje. Kaj nam priporočate?

Priporočam, vam da z nami sklenete pogodbo o svetovanju in vaša vprašanja sproti pošiljate na naš naslov. Glede na vsebino vprašanj vam bodisi odgovorimo po elektrosnki pošti ali v primeru večje zahtevnosti vas povabimo na individualni posvet. S sklenejno pogodbo pa imate prednostno obravnavo in ugodnejše (nižje in stalne) cene za indivudualne posvete.

 

Prijava

Prijavni obrazec

ustvari račun