UTRINKI IZ AKTUALNIH DOGODKOV

Utrinki iz aktualnih dogodkov

Naša predavateljica Biserka Šubelj, univ.dipl.ekon., je davčna svetovalka z licenco pri Zbornici Davčnih svetovalcev Slovenije in višješolska predavateljica za davke in računovodstvo ter avtorica številnih priročnikov in uspešna predavateljica. Po mnenju udeležencev preteklih seminarjev jo udeleženci radi poslušajo, ker je natančna, jedrnata in konkretna. Njena predavanja so polna praktičnih primerov, saj se njena predavanja uspešno prepletajo s tekočimi vprašanji aktivnih udeležencev in tudi razumljivo povezuje teorijo (zakonodajo) s prakso.

Pričevanja udeležencev naših seminarjev

Zelo zadovoljivo - več od pričakovanega. Dobila sem veliko več informacij, ker je bilo nazorno uporabljena pravna podlaga (zakoni pravilniki) Odzivi udeležencev s seminarja Kako obračunati DDV  za posamične dogodke iz poslovanja. Sem zadovoljna s seminarjem. Zame zelo poučen in informativen - izredno zadovoljna sem bila s tem, da smo lahko veliko spraševali. Seminar je kratek in razumljiv. Zelo izčrpen, dobila sem odgovore, ki so me zanimali in še veliko več. Dobila nekaj novih informacij o obračunu DDV - nekaj novega sem spoznal. Veliko sem odnesla od tega seminarja.

Dobila sem informacije, ki sem jih pričakovala. Odlično. Odzivi udeležencev s seminarja - Zaloga z blagovnim knjigovodstvom Seminar je bil dobro izpeljan. Informacij je bilo veliko, ker sem začetnik jih bom morala še pridobivati - bi pa potrebovali konkretno pomoč v našem podjetju. Delno - zanimiv za tiste, ki začenjajo s tem delom. Seminar je bil poučen, hiter in razumljiv. Zelo aktiven seminar- veliko praktičnih primerov in vzporedna zakonodaja.

Zelo dobro. Odlično. S tem seminarjem sem pridobila znanje, ki sem ga želela pridobiti. Odzivi udeležencev s seminarja - Pogloljen računovodski zaključek leta - AJPES Mislim, da so seminarji zelo na nivoju in ni potrebno nič izboljšav. Bilo je obširno in všeč mi je sprotna diskusija. Izčrpno in kvalitetno. Mogoče še malo bolj poglobljeno. Dobila sem veliko uporabnih informacij in sem zelo zadovoljna. Predavanje je bilo dobro. Po pričakovanjih dobila vse informacije. Izvedela sem veliko novih informacij. Odlično. O.K. Dobro poteka, ker je še diskusija poleg in ni samo predavanje, ker iz vprašanj drugih izveš še kaj novega.

Odličen seminar - odlična izvedba. Sem zadovoljen. Dobil sem potrditev, Odzivi udeležencev s seminarja - Glavna knjiga s programom kaj delam prav in še veliko novosti in napotkov, kako kaj narediti hitreje in bolje. V veliki meri sem dobila pričakovano znanje - veliko vprašanj bo še, ko bomo delali. Odlično. Izčrpno. Zelo poučen seminar in mi je dal ogromno novih in uporabnih informacij. Vsakokrat dobim še veliko več od pričakovanega - zelo podrobno in nazorno prikazano delo v programu in tudi osnove računovodskega znanja. Seminar je bil zanimiv in sem dobil kar nekaj novih informacij, ki bodo dopolnile moje že obstoječe znanje. Zanimivo poučno in koristno. Sem pridobila veliko informacij, ki mi bodo koristile pri nadaljnem delu.

Odzivi udeležencev s seminarja - Poglobljen davčni zaključek leta

Odlično. Zelo dobro. Odličen seminar. Praktično uporabno. Odlično. Pričakovana pridobitev informacij. Odlično. Všeč mi je, ker je podkrepljeno s primeri. Odličen. Izvedba odlična - imam pa premalo predznanja o tej temi. O.K. Dobro. Odlično.

Povprečne ocene udeležencev naših seminarjev

9.3Overall9Teme seminarjev9.5Praktičnost10Predavatelj8.5Kraj seminarja

Prijava

Prijavni obrazec

ustvari račun