NOVI UPORABNIKI

Baza znanja

Vsebuje odgovore na vprašanja, pravilnike, vzorce pogodb, vzorce dokumentov, ki jih pri poslovanju podjetja potrebujete, primeri iz vsakdanje prakse s katerimi se vsakodnevno srečujemo.

Dostopnost do vsebine

Odgovori in datoteke so dostopni le registriranim uporabnikom ali tistim, ki imajo sklenjeno svetovalno pogodbo z Metaja d.o.o. kontaktirajte nas in pripravili vam bomo svetovalno pogodbo posebej za vas in vaše potrebe.

Kako do plačljive vsebine?

Z registracijo v metaja.si si pridobite dostop do brezplačnih vsebin z sklenjeno svetovalno pogodbo pa do vseh plačljivih vsebin na naši strani ter ostalih storitev glede na sklenjeno pogodbo.

Osnovno članstvoBrezplačni paket
Registracija v sistem (uporabniški račun)
Manjši obseg pravic kot v drugem koraku
Omejeni prenosi dokumentov, vzorcev
Omejen dostop do pomembne vsebine
Enostavnejši dostop do prijave na seminarje ali nakupe v trgovini
0 € Registracija
Svetovalna pogodbaali samo dostop do baze znanja.
Neomejen dostop do vsebine
Neomejen dostop do prenosov dokumentov, vzorcev
Svetovalna pogodba (individualna, ugodnejše cene)
Baza znanja  - po želji tudi samo dostop do baze znanja
Tehnična pomoč Prednostna obravnava
Oddajte povpraševanje

ZAKAJ BI IZBRALI NAS?

Ker smo na trgu že od leta 1998 in imamo visoko usposobljene kadre s praktičnim znanjem potrjenim z uradnimi državnimi certifikati in zadovoljstvom poslovnih partnerjev. Glavno vodilo naše družbe je: "Znanje je ključ uspeha!" Smo eno od vodilnih podjetji za izobraževanje podjetnikov, računovodskih servisov in posameznikov.

Glavna dejavnost našega podjetja je praktično IZOBRAŽEVANJE, saj se v našem podjetju zavedamo, da je le uporabno znanje tisto, ki šteje. Izobražujemo s SEMINARJI, praktičnimi delavnicami in posveti o aktualnih temah s področja računovodstva, poslovanja in davkov. USPOSABLJAMO podjetnike in njihove kadre za samostojno delo v računovodstvu in poslovanju. Za kvalitetnejši prenos znanja v prakso pa priporočamo individualno svetovanje ali mentorstvo.

BAZA ZNANJA vsebuje odgovore na vprašanja, pravilnike, vzorce pogodb, vzorce dokumentov, ki jih pri poslovanju podjetja potrebujete.
Odgovori in datoteke so vidni le registriranim uporabnikom. Registriran uporabnik je uporabnik, ki se registrira v izbran paket članstva. Paket članstva je lahko brezplačen ali plačljiv

V primeru plačljivega članstva nam pošljete naročilo za predračun s klikom sem na kontakt. Po prejemu plačila vam družba Metaja d.o.o. pošlje potrditveni mail o omogočenem dostopu do plačljive vsebine. Račun dobite po pošti. Več informacij lahko dobite na tel: 01 51 61 348 ali na E-mailu: klikom sem na kontakt  Vprašanja in odgovori  ter datotek za prenose se sproti dopolnjujejo in dodajajo.

Prijava

Prijavni obrazec

ustvari račun